RRE Åkeri AB – fristående åkare i Arvika, Värmland

RRE Åkeri AB startades 1997 och drevs i många år av Rolf och Mattias Andersson.

Den 1 maj 2012 förvärvade Holfast RRE Åkeri AB. Idag är vi 7 anställda i företaget och P-O Dahlström arbetar som platschef.

Flexibelt åkeri med snabba leveranser

Eftersom vi är ett fristående åkeri kan vi vara flexibla och ge våra kunder hög kvalitet och snabb service. Vi erbjuder i första hand våra transport och lagertjänster till företag i och kring Arvika, men vi har kunder i hela Värmland och det händer även att vi utför diverse transportuppdrag åt privatpersoner. Hos oss är kunden alltid i centrum. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Egen terminal för lagring, lossning, lastning m.m.

I vår terminal lagrar, lastar och lossar vi dina varor och är behjälpliga med t.ex: omlastning av gränsöverskridande gods.

Åkeriets terminal finns på Verkstadsgatan 2 i Arvika, Värmland. I företaget arbetar 7 personer, varav 4 kör lastbil, 2 är truckförare, 1 kör lastmaskin. Vi har all nödvändig utbildning för vår verksamhet, som t.ex: Lastsäkring, farligt gods, farligt avfall, utbildning för truck och lastmaskin, m.m. Våra anställda har lång erfarenhet av sina respektive arbetsuppgifter och håller kunden i centrum!

Våra Tjänster – transporter och lagring

Vi erbjuder transporter från 1 kg – 36 ton, lagring, lossning, lastning, terminalomlastning för gränsöverskridande gods, samt personaluthyrning.

Vi är ett flexibelt åkeri med hög service och snabba leveranser!

Vår vagnpark

2 st Volvo FH 13 med skåp.
2 st släp med skåp.
2 st lastväxlarbilar, FH13,FM7.
1 st Volvo FM12 liftdumperbil.
2 st Volvo lastmaskiner L70,L90
2 st dieseltruckar.
1 st eltruckar.
2 st pickuper.

 

Välkommen att kontakta oss för mer information!